Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Yoga 4 Everybody in Arnhem

Yoga for everybody and every body

  • Hatha yoga
  • Kinderyoga
  • Yoga in het park
  • Fast pilates
  • Holistische reiki
  • Luisterkind

Bedrijfsyoga

Yoga 4 Everybody biedt yoga op een toegankelijke en nuchtere manier aan. Het gaat erom binnen je eigen grenzen mee te doen en zoveel mogelijk gezondheidsvoordelen uit yoga te halen. Die voordelen zijn lichamelijk, maar ook mentaal.

Bedrijfsyoga helpt bij rug- en nekklachten en omgaan met stress. Het verbetert het concentratievermogen, maar het helpt ook als ondersteuning bij terugkeer na ziekte. Afhankelijk van de de behoeften van jouw bedrijf maak ik een workshop of training op maat. Hierbij hou ik rekening met de werkplek en de aard van het werk.


Opties

  • Op de yogamat

20 - 60 minuten

Yoga 4 Everybody brengt matten mee, jij zorgt voor een rustige ruimte.

Kies een thema, bijvoorbeeld: rug- en nekklachten, rust in je hoofd, fysieke kracht vergroten, conditie verbeteren, meer energie, weerstand verbeteren.

Bepaal het tijdstip; onder werktijd of erna.

Bij jou op het werk of online.

  • Training van mat naar stoel

Hierbij doe je de yogaoefeningen op een yogamat, maar krijg je meteen ook een versie voor achter je bureau aangeboden.

Je ervaart wat de houding of oefening op de mat voor je doet en hoe je deze op een stoel kan doen. De houdingen worden per mail toegelicht zodat je ze naderhand zelf tijdens het werk kunt toepassen. Of gebruik ze om thuis te doen op een mat of stoel. Delen met vrienden of familie mag. Yoga is voor iedereen!

  • Flitsyoga

Dit is een korte sessie van 15 minuten waarin je achter je bureau kunt blijven zitten en oefeningen doet voor rust, concentratie en je stijve spieren. Deze oefeningen krijg je ook per mail om ze te blijven herhalen, zodat je er meer effect van hebt. Alle sessies zijn ook geschikt voor mensen met een staand beroep. Ook deze oefeningen kun je onder werktijd en natuurlijk thuis toepassen om fit te blijven.

  • Training 'Uit je hoofd, in je lijf'

Uit je hoofd, in je lijf is een training om je bewust te worden van stress, de effecten hiervan op lichaam en geest en geeft je technieken om hiermee om te gaan. Dit begint met bewustwording van stress en de reactie van jouw lichaam en geest hierop. Vervolgens ga je aan de slag met yogaoefeningen, ademtechnieken en visualisatie en leer je zelf een keuze te maken in hoe jij omgaat met stress

Je wordt je bewust van hoe stress bij jou werkt. We onderzoeken de effecten van stress op jouw lichaam en geest en je krijgt technieken om hiermee om te gaan.

Dit begint met bewustwording van stress via de signalen die jouw lichaam en geest geven. Vervolgens ga je aan de slag met yogaoefeningen, ademtechnieken en visualisatie en leer je zelf een keuze te maken in hoe jij omgaat met stress.

Tijdens de training gaan we vooral zelf aan de slag. Je zit dus niet urenlang te luisteren of te schrijven, maar wordt zelf aan het denken én voelen gezet en je krijgt diverse oefeningen op de stoel en yogamat om toe te passen in de praktijk. Soms lijkt het niet zo, maar je hebt een keuze in hoe jij omgaat met stress. Bewustwording van die stress helpt je hiermee om te gaan. Zo kom je uit je hoofd en in je lijf.

Deze workshop gaat verder dan een dagdeel. Je krijgt een reader met de theorie en de oefeningen. Daarbij is er ruimte om je ervaringen en inzichten op te schrijven, net als de keuzes die je aan de hand hiervan maakt. Zo krijg je een handig naslagwerk, zodat je thuis of op je werkplek aan de slag kunt en dagelijks profijt blijft houden van deze training.