Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Yoga 4 Everybody in Arnhem

Yoga for everybody and every body

YOGA

op het werk

en meer

Neem contact op voor meer informatie over een proefles.

Neem contact op

Spelenderwijs yoga doen

Yoga is voor iedereen, dus ook voor kinderen. In de kinderyogalessen komen net als in de lessen voor volwassenen yoga-houdingen, meditatie- en ademhalingsoefeningen aan bod. Alleen dan met een verhaal of spelletje passend bij de leeftijd.

Door yoga leren kinderen zich bewust te worden van hun lichaam, vergroten ze hun flexibiliteit en worden ze sterker. Ook het concentratievermogen verbetert vaak als ze regelmatig yogales krijgen. Verder leren ze samenwerken en beter om te gaan met problemen. Maar het belangrijkste is dat kinderen plezier beleven aan yoga en ze zich er goed bij voelen. Er wordt niet alleen stil gezeten, maar ook veel bewogen en spelletjes gedaan.

Serie of losse les

Met een serie lessen hebben kinderen de tijd om bekend te raken met yoga en zo te ontdekken yoga voor hen kan betekenen. Maar het is ook mogelijk om een eenmalige workshop te plannen.

Bijvoorbeeld:

- verlengde schooldag of themadag

- gymles

- kinderfeestje

- thuis met andere kinderen of privéles

- vakantie-activiteit

- kinderopvang

Yoga met je kind

Ouder-kindyoga is gericht op kinderen, maar dan samen met hun ouder of verzorger. Dit is een vorm van kinderyoga waarbij meer lichamelijk contact wordt gemaakt wat de band tussen ouder en kind versterkt. Dit gebeurt bijvoorbeeld door middel van massage of oefeningen waarbij je letterlijk op elkaar steunt. Kinderen leren hun grenzen beter aan te geven bij de persoon die ze het beste kennen. Je leert elkaars belevingswereld kennen wat voor meer onderling begrip zorgt. Samen leer je te ontspannen vanuit rust en wederzijds respect. Het is niet alleen een nuttige, maar vooral leuke manier van tijd met je kind doorbrengen.

Tarief

€75,- per uur, inclusief btw. Reiskosten worden berekend afhankelijk van de afstand.