Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Yoga 4 Everybody in Arnhem

Yoga for everybody and every body

 • Hatha yoga
 • Kinderyoga
 • Yoga in het park
 • Fast pilates
 • Holistische reiki
 • Luisterkind

Wat is reiki?

Reiki is de universele energie of levensenergie die overal om ons heen is. Deze energie ontspant, geneest en brengt in evenwicht. Het is puur positieve energie en kan enkel op die manier gebruikt worden. Reiki wordt doorgegeven door middel van handoplegging. Iedereen kan dit na inwijding van een reiki-master.

De reiki-energie gaat altijd naar de plek waar deze het meest nodig is. Tijdens een reiki-behandeling wordt de energie over het hele lichaam verdeeld. Ik begin met reiki geven bij je hoofd en ga vervolgens het hele lichaam af. Zo komt de energie overal langs.

Reiki beïnvloedt lichaam en geest. Je kunt ermee aan fysieke klachten werken, maar ook aan andere problemen of situaties.

Reikibehandeling

Tijdens een reiki-behandeling hoef je niets te doen. Ik ga met mijn handen je lichaam af en houd daarbij mijn handen net iets boven je lichaam zodat de energie beter kan stromen. De behandeling begint bij je hoofd en gaat via alle chakra's omlaag naar je voeten.

Omdat de reiki-energie altijd naar het punt gaat waar deze het meest nodig is vind ik het zinvol het hele lichaam langs te gaan. Dan komt de energie via al die punten binnen en kan daar zijn werk doen voor hij doorgaat naar de plek die er het meest om vraagt.

Je kunt reiki liggend ontvangen of zittend, maar ook op afstand. Mocht er iets vervelend voelen, dan is het belangrijk dat je dit aangeeft.
TIPS

 • Drink extra water of kruidenthee om afvalstoffen goed af te voeren na de behandeling
 • Beweeg rustig, schud, wandel, doe yoga. Zo kan de energie goed stromen
 • Zoek de frisse lucht op
 • Maak een startdagboek;
  schrijf op hoe je je voelt voor de behandeling en erna?
  wat zijn je klachten, waar wil je aan werken?
  Lees het de volgende dag of na een week opnieuw. En na een maand nog eens. Is er verschil? Had je het gemerkt of juist niet?

Reiki op afstand

Omdat energie overal doorheen gaat kan reiki ook op afstand worden gegeven. Door middel van symbolen maak ik de verbinding en zo komt de energie bij de ontvanger terecht. Je hoeft er niets voor te doen of laten en kunt in principe doorgaan met je dagelijkse bezigheden. Maar het kan ook fijn zijn om juist dan even rust te nemen en te voelen wat er gebeurt.

Bij reiki op afstand spreken we af wanneer ik jou reiki stuur. Je krijgt voor en na de behandeling een bericht zodat je weet wanneer je reiki krijgt.

Aan het eind geef ik je mijn bevindingen. Soms is er een heel duidelijke boodschap, soms beelden of gevoelens. Ik merk dat mensen het fijn vinden om te horen en er vaak iets mee kunnen.

Reiki en yoga

Bij reiki-en-yoga begin je met yogaoefeningen die afgestemd zijn op wat jij op dat moment nodig hebt. Tijdens deze oefeningen wordt er reiki gegeven waar nodig. De sessie wordt afgesloten met een reikibehandeling die tevens de eindontspanning is.

Met de yoga-oefeningen laat je de energie in het lichaam stromen door beweging en de reiki brengt energie van buitenaf in je lichaam. Dat heeft een dubbele werking. Daarbij maak je jezelf door de yoga-oefeningen ontvankelijk voor de reiki. Terwijl je rustig ligt kan de energie goed stromen en zijn werk doen. De reiki hoef je alleen te ondergaan en helpt je te ontspannen en de afvalstoffen die met yoga loskomen af te voeren.

Reiki vindt altijd alleen plaats met wederzijdse toestemming. Reiki kan ondersteunen bij herstellen en genezen van ziekte en aandoeningen, maar vervangt niet de reguliere medische behandeling. Raadpleeg indien nodig vooraf een arts. Een behandeling is altijd op eigen risico.

TARIEVEN

 • Reguliere behandeling €60,-
 • Reiki op afstand €15,-
 • Yoga & reiki €75,-
 • Stoelbehandeling €17,50- alleen i.c.m. yogales

Afhankelijk van de afstand vanaf postcode 6842 worden er reiskosten/reistijd berekend naast het reguliere tarief. V.a. €5,- extra (afhankelijk van reistijd en kilometers)

Reiki en reguliere geneeskunde

Juli 2016

Reiki is een genezende energie die je in balans brengt en helpt te ontspannen. Het is de universele energie of levensenergie die overal om ons heen is. In hoeverre reiki een genezende werking heeft op jou kan ik niet voorspellen. Dat ligt aan de aard en ernst van je klachten en nog meer aan of jij deze energie toelaat of er afwijzend tegenover staat. Reiki is absoluut geen vervanging voor een reguliere behandeling van een arts. Het is wel een mooie aanvulling. Bepaalde medische behandelingen hebben erg negatieve bijwerkingen. Vaak wanneer de klachten zo agressief zijn dat ze behandeling dit helaas ook moet zijn. Wanneer je reguliere behandelingen of medicijnen krijgt kan reiki hier goed bij ondersteunen. Het kan de bijwerkingen verminderen en helpt je sneller te herstellen. De bijwerkingen van medicijnen verminderen als je ze eerst reiki geeft. Ik denk dat alternatieve geneeswijzen de reguliere geneeskunde goed kunnen ondersteunen omdat ze elkaar aanvullen. De reguliere gezondheidszorg pakt de symptomen aan en reiki herstelt wat er daarbij beschadigd wordt. Ook kan reiki ziekte voorkomen, maar als dat niet gelukt is denk ik dat het verstandig is om gebruik te maken van de reguliere geneeskunde. Vooral bij ernstige ziektes zou ik nooit de reguliere behandeling afwijzen. Maar wijs ook reiki als ondersteunende behandeling niet af. Het is nergens voor nodig om bang te zijn voor reiki. Behalve wanneer de reiki-behandelaar (of andere alternatieve genezer) zegt dat je niet meer naar je gewone arts mag, maak dan dat je weg komt. Zoiets bepaal jij namelijk zelf. Ik hoop op meer samenwerking tussen alternatieve en reguliere geneeskunde en de zorgverzekeraars, maar laat je niets aanpraten en volg jouw gevoel. Dat is altijd goed. Reiki kan je helpen om dichter bij je gevoel te komen en te blijven. Wil je een keer ervaren wat reiki voor jou kan doen? Maak dan een afspraak via 06 33903438 of het contactformulier.

Bevallen met reiki

Mei 2017

Drie weken geleden heb ik iemand die hoogzwanger was reiki op afstand gestuurd. Ze zou de volgende morgen ingeleid worden en om haar daarbij te ondersteunen had ik reiki naar dat moment gestuurd. Reiki gaat door tijd en ruimte en kan daarom ook in het voren gestuurd (en zelfs achteraf) worden. Ze hoefde uiteindelijk niet ingeleid te worden, want haar weeën begonnen vanzelf. Dat is geweldig, want dat scheelt een hoop medicijnen en hormonen die de boel van slag brengen. Een zwangerschap gooit je hormoonhuishouding al aardig overhoop en een bevalling helemaal. De dag erna vertelde ik dit verhaal aan iemand die ik toen reiki gaf. Zij herinnerde zich dat bij haar precies hetzelfde was gebeurd. Ook zij zou ingeleid worden (op hetzelfde tijdstip, in hetzelfde ziekenhuis, al maakt dat niet uit voor dit verhaal :D) en iemand stuurde haar van tevoren reiki. Haar weeën begonnen ook vanzelf, voor de geplande inleiding. Heel bijzonder, maar dat is reiki. Het stimuleert de energieën zoals ze horen te gaan. Als de baby nog niet klaar was om geboren te worden zou de reiki dat ook niet gestimuleerd hebben. De baby van degene die ik reiki stuurde was er kennelijk al klaar voor. Dat bleek al toen ik de avond ervoor reiki stuurde. Na die behandeling had ze twee uur lang weeën. Ik hoop dat haar bevalling ook makkelijk ging door de reiki. Het kan er in ieder geval niet slechter van zijn gegaan.