Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Yoga 4 Everybody in Arnhem

Yoga for everybody and every body

  • Hatha yoga
  • Kinderyoga
  • Yoga in het park
  • Fast pilates
  • Holistische reiki
  • Luisterkind

Yoga?

Yoga is verbinding maken tussen lichaam en geest met yogahoudingen, ademhaling, concentratie- en meditatieoefeningen. Het maakt je bewust van lichaam en geest. Dit helpt je jezelf en je grenzen beter te leren kennen. Het maakt je lichamelijk en geestelijk sterker. Door regelmatig yoga te beoefenen leer je beter om te gaan met stress. Yoga draagt ook bij aan een beter concentratievermogen. Met yoga werk je aan jezelf op verschillende niveaus. Maar het is vooral fijn om te doen. Na de les voel je vaak meteen het effect.

Yoga 4 Everybody biedt yogalessen en -trainingen op maat aan én op locatie. Dat betekent dat ik naar jou toe kom. Het is ook mogelijk op een externe locatie of in de praktijkruimte van Yoga 4 Everybody lessen te volgen of behandelingen te krijgen.

Reiki?

Reiki heeft niets met yoga te maken, maar gaat wel goed samen. Het is het doorgeven van energie met je handen. Deze energie ontspant, geneest en brengt je in evenwicht.Dat kun je combineren met een yogales of als losse sessie. Het kan ook op afstand, want energie gaat door tijd en ruimte heen. Een reiki-healer mag alleen reiki geven met toestemming van de ontvanger. Dus wie er geen behoefte aan heeft wordt er niet mee lastig gevallen.

Luisterkind?

Met Luisterkind of de Luisterkind-methode stem je energetisch af op iemand om daarmee in gesprek te gaan en zo inzichten en antwoorden te krijgen. Zo kun je aan allerlei problemen werken, zonder dat je op een bepaalde tijd klaar moet zitten of naar mij toe moet komen. Vaak wordt het in de afstemming al deels opgelost, maar je krijgt ook aanwijzingen waar je zelf mee aan de slag moet. Alleen zou je deze niet krijgen als je het rechtstreeks aan je kind vraagt. Deze methode werkt ook voor volwassenen. Dus je kunt ook een afstemming voor jezelf aanvragen.

Ouders mogen dit voor hun kind tot 10 jaar aanvragen, daarboven met toestemming van het kind.