Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Yoga 4 Everybody in Arnhem

Yoga for everybody and every body

YOGA

op het werk

en meer

Uit je hoofd, in je lijf - Bewust omgaan met stress

Samen met mindfulness-coach Barbara Visser geef ik de training 'Uit je hoofd, in je lijf'

Uit je hoofd, in je lijf is een training om je bewust te worden van stress, de effecten hiervan op lichaam en geest en geeft je technieken om hiermee om te gaan.

Dit begint met bewustwording van stress en de reactie van jouw lichaam en geest hierop. Vervolgens ga je aan de slag met yogaoefeningen, ademtechnieken en visualisatie en leer je zelf een keuze te maken in hoe jij omgaat met stress.

Naast theorie gaan we vooral zelf aan de slag met oefeningen op de stoel en yogamat. Je zit dus niet uren lang te luisteren of te schrijven, maar wordt zelf aan het denken én voelen gezet. Soms lijkt het niet zo, maar je hebt een keus in hoe jij omgaat met stress. Bewustwording van die stress helpt je hiermee om te gaan. Zo kom je uit je hoofd en in je lijf.

Deze workshop gaat verder dan een middag. Je krijgt een reader met de theorie en de oefeningen die behandeld worden. Daarbij is er ruimte om je ervaringen en inzichten op te schrijven, net als je keuzes die je aan de hand hiervan maakt. Na deze ervaring kun je dit ook thuis of op de werkplek in praktijk brengen.