Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Yoga 4 Everybody in Arnhem

Yoga for everybody and every body

YOGA

op het werk

en meer

YOGA THUIS

Yoga zoals jij het wil!

Vraag naar de voorwaarden voor een proefles met de knop hieronder.

maak kennis

Alleen of in een groep

Bij yoga thuis kun je kiezen voor privéles of yoga in een groep die je zelf samenstelt. Doe bijvoorbeeld yoga met je partner, een paar vrienden of je buren. Afhankelijk van de ruimte die je tot je beschikking hebt bepaal je de groepsgrootte. De kosten kun je onderling delen.

Makkelijk en dichtbij

Het voordeel is dat jij de deur niet uit hoeft en dat de inhoud van de les op jouw wensen wordt afgestemd. Ook bepaal je zelf wanneer jij yogales volgt en hoef je niet een bestaand rooster te volgen dat misschien niet bij jouw persoonlijke situatie past. Het enige wat je nodig hebt is genoeg ruimte. Is die ruimte er niet? Dan ga ik op zoek naar een geschikte plek in de buurt.

De les die bij jou past

Wil je alleen kennismaken met yoga met een korte cursus of wil je liever wekelijks les? Het voordeel van Yoga 4 Everybody is dat je kunt kiezen wat bij jou past. Dat kan zelfs een workshop voor een speciale gelegenheid zijn, zoals een vrijgezellenfeest.

Het tempo en de intensiteit van de yogales stem ik af op jouw wensen en fysieke mogelijkheden. Met blessures en andere klachten wordt rekening gehouden.